Tävlingsprogram

Nu är sommarens tävlingsprogram publicerat och anmälning är öppen till årets första tävlingar. I år startar vi med en scramble för stöd till Parkinsonförbundet och forskning om ung Parkinson. Därefter följer en rad roliga tävlingar. Nytt i år är även ett matchspel samt en annorlunda kvällstävling som kräver lite extra strategi. Se till att anmäl er i tid så ni inte missar detta.

Väl mötta i sommar, med förhoppning om låga scorer.

Obs. Vill du hjälpa till i sommar på någon tävling kontakta tävlingsansvarig, christian_gustafsson@thegbfoods.com

Tisdagsgolf för alla

Varje tisdag under hela sommaren med start kl.17.00 spelas tisdagsgolfen. Spelform: slaggolf 9 hål. Kostnad: 20 kr/tillfälle.

Tisdagsgolfen kommer spelas som slaggolf med 2 klasser. A-klass hcp 0-19,9 och B-klass 20,0-54,0.
Nytt för i år är att alla spelar Hål 1-9 med lottad startlista, där A och B klass lottas ihop. Med denna ändring kommer vi få möjlighet att kunna få spela med alla, oavsett klass. Efter säsongen så utses som vanligt en Player of the year i varje klass.

Tävlingen är upplagd i GIT så anmäl er där.
OBS!! Sista anmälan är 12:00 på speldagen (Tisdagar) Startlista publiceras 15:00 samma dag. Det kommer finnas möjlighet att välja sen eller tidig start vid anmälan fyll endast i det vid behov. Alla rundor registreras i GIT.

Hole-In-One pris på par 3 hålen och Eagle på Hål 13 i sommar!

På samtliga av klubben utlysta och lottade 18-hålstävlingar (ej företagsgolf).
Delar hålsponsorn för respektive hål ut ett HIO pris enligt nedan:

Hål 3:   Skog & Trädgård, Batteridriven trimmer från Husqvarna
Hål 5:   Stjärna Fyrkant, Presentkort 5000:-
Hål 12: Ahlsell Work Wear, Glasskål KostaBoda
Hål 13: Hotell Entré Norr, Övernattning för 2 valfri fredag-lördag
Hål 16: NHC, Båtvagn,
Hål 18: Bygma, Presentkort 5000:-,

Stort tack till sponsorerna och lycka till med HIO jakten!