Vårårsmöte 2021-03-28

- Publicerad av petnil i Nyheter | 1 min lästid

Medlemmar i Robertsfors golfklubb kallas till vårsårsmöte 2021.

Tid: 2021-03-28 kl 15:00

Plats: Zoom, via denna länk: https://umu.zoom.us/j/64884169861

Dagordning:

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
  2. Mötets behöriga utlysande
  3. Fastställande av föredragningslista.
  4. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
  5. Val av två protokolljusterare, tillika rösträknare, som jämte ordföranden skall justera mötesprotokollet.
  6. a) Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret,
  7. b) Styrelsens årsredovisning (resultat- och balansräkning) för det senaste räkenskapsåret.
  8. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets- och räkenskapsåret.
  9. Fastställande av resultat- och balansräkning samt disposition av överskott respektive underskott i enlighet med balansräkningen.
  10. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
  11. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
  12. Övriga frågor (information och diskussion).