Hela banan öppen för spel

- Publicerad av Redaktion i Nyheter | 1 min lästid

Hej golfvänner!

Nu är äntligen hela banan öppen för spel på ordinarie greener med undantag för hål 6,8 och 9 som har provisoriska greener ett litet tag till. Vi påminner att såhär i början av säsongen vara ännu mer noggranna än vanligt att laga nedslagsmärken på greener och uppslagen torv på banan. Då kommer vi att ha en fin bana hela säsongen.

Gör det även till en vana att boka in er starttid i Min golf, även om det är tomt på första tee. Om alla bokar sina starttider får klubben ett bättre underlag på hur mycket som spelas av medlemmar respektive gäster.

I lördags genomfördes avrostning för medlemmar under ledning av Björn Brändström och förtjänstfullt organiserat av klubbkommittén. Ett 20-tal medlemmar dammade av klubborna i solskenet och en och annan provkörde olika modeller av Porsche som var med på arrangemanget.

Vi hoppas på en fortsatt fin försommar så ses vi på banan!