Händelserik vecka!

- Publicerad av Redaktion i Nyheter | 1 min lästid

Torsdag till och med lördag denna vecka (15-17/7) spelas som tidigare meddelats lag-SM div 1 i Robertsfors. 11 lag är på plats och deltar i tävlingen.

Under speldagarna är det startförbud största delen av dagen. Vi arrangerar tävlingen tillsammans med Umeå GK och under speldagarna spelar medlemmar i Robertsfors GK mot halv ordinarie greenfee på Umeå GK.

Banan är i mycket bra skick och helgens skyfall var välbehövligt framför allt för fairways som började vara torra.

Nästa vecka (v.39) drar årets golfvecka igång och har du ännu inte anmält dig till tävlingarna så börjar det vara hög tid att göra det. På onsdag spelar vi NHK Masters (4-manna Texas Scramble), torsdag Mellanbygden (Singel), fredag CueDee Open (Irish Greensome) innan veckan avslutas på lördag med Ekström Invest Open (Singel). Anmälan görs som vanligt genom “Min golf”.

Varmt välkomna ner på banan som funktionärer eller publik i slutet på denna vecka då det bjuds på högklassig golf i det härliga sommarvädret!

Den här hemsidan använder kakor

Vi vill upplysa dig om att den här hemsidan använder kakor för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen och för att vi ska ska kunna följa upp användningen av vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen och viss funktionalitet kan begränsas