Välkomna till Robertsfors Golfklubb

– en golfbana av högsta klass.

Robertsfors Golfklubb bildades 1987.

1991 stod 9 hål klara för spel och utökades 2004 till 18 hål, par 72. Banans längd är 5863 m från gul tee.

Banarkitekt är Peter Nordvall.

Banan är till karaktären huvudsakligen en parkbana, men med visst skogsinslag. Arkitekturen är skotskt inspirerad, och är en av Peter Nordvalls omisskännliga skapelser.

Banan ligger på det gamla bruksområdet, med brukshotellet från sekelskiftet som klubbhus. I klubbhuset finns kansli, omklädningsrum, dusch.

Filosofin som präglat banan under alla år är en strävan att vara hela familjens alternativ, högsta kvalitet på greener samt bollränna dygnet runt för att försöka tillvarata det spontana golfspelet. Tidsbokning finns, varannan tid kommer att vara bokningsbar. Vi hoppas att du både som medlem och gäst skall trivas på vår vackra bana.

Internetadress: www.robertsforsgk.se
Klubbnamn: Robertsfors Golfklubb