Cancergolfen bidrog med 18.300kr till Lions Cancerforskningsfond 19/8

Söndagen den 19 augusti genomfördes en partävling på Robertsfors Golfbana där 104 spelare från olika klubbar deltog. Dagen bjöd på bra väder och trivsamma golfförhållanden.

Medarrangör var Robertsfors Lions Club och överskottet går till cancerforskning inom regionen. Priser, som både gavs till vinnande par och lottades ut, hade skänkts av lokala affärer och näringsidkare. Fika sponsrades av Café Golfbollen.

Tävlingsdagen inbringade 18.300 kr i tävlingsavgifter och utlottning av en hemslöjdad kniv.

Robertsfors Lions Club skänker ytterligare 11.700 kr och därmed överlämnas 30.000 kr gemensamt till Lions Cancerforskningsfond vid Umeå Universitet.

Stor tack till alla deltagare, affärer och näringsidkare som skänkt priser och bidragit till cancergåtans lösning.

ROBERTSFORS GOLFKLUBB       ROBERTSFORS LIONS CLUB

Föregående Nybörjarkurs i golf (Grönt kort utbildning)
ArkivNyheter
Nästa Halv greenfee